Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladonsdag 27 januari 2010

Rådjurs skyddFick nästan panik i morse när jag fick se rådjursspår ända fram till praktmagnolian som vi har i ett hörn av trädgården. Så  jag fick hjälp av Ronnie med att sätta upp nät runt så dom inte kommer åt den.Såg att knopparna var gröna. Så jag gissar att det var tur för mej att de valde något annat att äta. Nu blev det nät runt stjärnmagnolian också av bara farten.Praktmagnolian lyckades vi rädda när vi grävde upp för nytt avlopp.Trodde inte det skulle gå .Rötterna blev delvis framgrävde så den hängde i luften på något sätt.Men killarna hörde hur rädd jag var om den så de gjorde allt för att rädda den.Och det lyckades.Därför hade det varit sjutton också om rådjuren hade smaskat i sej av den.När jag nu ändå var ute klippte jag ner två clemates som behöver sätta lite nya skott.Och så kallt som det är så blöder de ju inte nu.
På Facebook är det tema om Hosta så där har jag lagt ut lite bilder .Lägger ut en del av dem även här.

1 kommentar:

  1. Jag har penslat blodmjöl på alla småträd och rosor i trädgården här om dagen för nu är de superhungriga och har ätit upp en hel del. Dock inte hunnit gnaga på småträden ännu så de har jag nog lyckats rädda. Kladdade på rejält av blodmjölet som fanns inne på Blomsterlandet. Hoppas att det hjälper!

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.