Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 25 februari 2010

Bra växtkraft

Nu är det fart på sådderna ska jag säja.Tomater överst,sedan sommarnejlika,silverpeng,backtimjan,och sist har vi rosenskära vit fylld.Den har jag även skolat om .Har nästan planterat om allt som står i källaren,Och fler och fler börjar blomma.
Igår var det ju en underbar dag soligt och med takdropp.Skulle ha varit ut och gått ,men sista fallet i trappan gick sämre en vad det kändes som.Fick en sträckning igen i ryggen som började göra sej påmind efter ett tag.Men strunt i det solen fick mej att känna som att det ändå finns hopp om en vår.Hur går det för er andra men vårsådden ?Växer det bra?Gör ni som jag som går med näsan ner i lådorna och spanar efter små gröna blad?Man är väl inte riktigt klok som kan ställa sej och jubla när något tittar upp som inte trodde skulle bli något av.Men man har inte roligare än man vad man gör sej.Försökte flytta bilderna en gång men det blev inte som jag tänkt mej så nu stämmer inte placeringen som jag skrev.

4 kommentarer:

 1. Jomen, det är ju så mysigt med de små spirande bladen.
  Först blir man glad för det första bladparet, sen för det andra bladparet... osv, eller hur?
  Och det är skönt på nåt sätt att saker tar tid och inte påverkas av den stressande samtiden.

  H.

  SvaraRadera
 2. Jamen Gunborg så fint det ser ut med lite grönt.

  SvaraRadera
 3. Du får försöka vara lite rädd om dig.... låter inget vidare med alla fall du råkat ut för. Är källartrappan inne eller ute? Vad är det som får dig att trilla? Förlåt, jag låter kanske mästrande.... yrkesskada!
  Jättefina plantor du har på gång! Kommer o bli jättefint i din trädgård i sommar...
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina plantor! Har du knoppar på rosmarinen nu?? Hur gör du?
  Ha en fortsatt skön lördagskväll,
  Charlotta

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.