Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 22 mars 2010


Har roat mej med att göra en spetsduk.Som omväxling från alla småplantor som fodrar uppmärksamhet just nu.Den blev söt tycker jag.
Tomatplantorna börja bli riktigt fina nu Kraftiga och lagom höga.Inte rangliga.Så har alla olika plantor utväxlats i år.Ibland ränner allt iväg och blir ganska ohanterligt,men inte i år.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin duk du gjort!!Gillar! och så härliga örhängen! dom måste väl vara ganska "petiga" att tillverka,eller?tomaterna ser väldigt frodiga o fina ut,jag har inget växthus(än) så jag har inte tomater alls.Ha de bra/Saga

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Anna-Karin här (Jörgens syster). Har hittat din blogg hos Marie och brukar titta in emellanåt. Nu förstår jag var Marie har fått sina talanger ifrån. Vilken jättefin duk du har gjort, förutom alla fina blommor och allt annat du kan göra. Tusenkonstnär.
  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. hej Anna-Karin.
  Va roligt att du hittat hit till min blogg.Ja det har blivit lite saker gjorda.Så himla kul att testa allt möjligt.En del av det har nog Marie fått i arv,men hon är så duktig i sig själv så hon klarar sej jättebra på egen hand.Kram från Jörgens svärmor Gun.

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.