Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladfredag 19 mars 2010

Vattenfyllt

Fick med makens hjälp göra en räddning av tufftalådan.Där var vattenfyllt.Lådan är ju djupfryst,men det översta lagret har börja smälta .Och i natt hade det gått fort,sen har det regnat idag.Men jag har öst ut så mycket jag kunde och sen borrade maken ett par hål i sidan där vattnet som kommer nytt kan sippra ut.Jag har blåsippor och fyllda vitsippor och så är där en sort snödroppar som är fyllda de med,så jag vill inte bli av med dom.
Har en stor knopp i orkiden på bild.Det blir en blomma som ser ut som en stor pense' i beige och vitt.Den brukar stå sej jättelänge.
Har fixat lite fler örhängen .de ska ut till dotterns butik sedan.Hon öppnar igen den 28 mars.

2 kommentarer:

 1. Förstår att du är rädd om den när du har så mycket rariteter i den..... får hoppas det går bra. Kul att orkidéen kommer igen, en del sorter kan vara svåra. Jättefina örhängen! Är de knypplade?
  Ha´t himla gôrgôtt i helgen
  Nina

  SvaraRadera
 2. Sorry! Såg nu att du svarat på min fråga i förra inlägget ;-) Maskinbroderi! Intressant.
  Måste va ett pilljobb!
  Nina (igen)

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.