Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 5 april 2010

Bakslag

Fy vad det var ledsamt att se all ny snö som kommit inatt.Allt var vitt igen och vi som blivit av med nästan all gammal snö.Fast man borde ju inte bli förvånad .Det här händer ju nästan varje år.
Men igår var det en helt ljuvlig dag .Jag började städa lite i rabatterna och räfsade upp en stor hink full med harbajs och paradisfrukter från gräsmattan.Sen låg jag i min stol ute på altanen och solade.Nästan brände mitt ansikte lite.For runt med kameran och tog en del foton bla den med humlan som slagit sej ner på en av hyacinterna som står i en stor kruka i uterummet.Undrar hur det gått för den stackarn nu med det här vädret.Har även sett flera fjärilar under påskdagarna.Det har varit en så härlig påskhelg tills idag då.

1 kommentar:

  1. Instämmer helt, vi har tydligen samma överskrift på våra inlägg idag helt ovetandes om varandra! Har även jag sett fjärilar under de tre otroligt vackra dagarna vi har haft under påskhelgen! Här har visserligen ingen snö kommit (än)...
    /Cyrene

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.