Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 31 maj 2010

Vit och rosa måndag


Har märkt på min dagliga runda i trädgården att jag nog är glad i vitt och rosa.Det blir så fint i skymningen med vita blommor.Och i skugga är det vackert med vitt.Den rosa färgen ger mjukhet åt rabatterna.Har även mest rosa och vita rosor.Men där dröjer det ett tag innan det blir några blommor.De rosa blommorna på fotona är från Pardisträdet som jag trodde haren hade tagit kål på i vinter.Men som synes så kommer det så fint igen.Sen är det vitsippsanemon och en sorts aliumlök.Där är bladen jättefina.Vad har ni själva för favoritfärger som ni tycker bäst om?

3 kommentarer:

 1. Vitt och rosa är så fint och det är nog vad har mest av i trädgården! Plus blått och lite lila.
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Allt är så vackert...jag kan inte välja.

  Det som jag inte gillar är kirskål och annat ogräs...

  Hos mej kommer också den låga Alliumen nu, har dock inte slagit ut ännu....

  Ha det bra.

  SvaraRadera
 3. Så mycket fina bilder du har...
  Har svårt att välja någon färg, men min svaghet är vitt, rosa, blått men röda blommor som lyser upp och nästan väcker oss till liv är ju exotiskt.Så långt före din trädgård ligger i blomning etc. Ligger Oxelösund i Mälardalen ? där det gror så fint ? Själv bor jag i Norduppland där syrener och hortensia blommar för fullt just nu.
  Ha det gott och välkommen till min trädgård :)
  /Marlene

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.