Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 22 juli 2010

Nu börjar värmen ta knäcken på både mej och mina blommor.Det är så torrt så allt bara slokar i trädgården.Inte hjälper det att vattna.Dagliljorna verkar klara sej ganska bra.Silveraxet har börjat blomma och jag ser att de vackra spirorna kommer inte att stå sej länge i den här värmen.Som tur är kan vi åka till landet och bada i Mälaren så ofta vi vill.Så vi har vart där ett par dagar nu och umgåtts med son och sonhustru
Tänk att nu har jag haft över 3000 besökare sedan jag började blogga.Och idag har jag öppnat en ny blogg där jag ska visa mina hobbiearbeten som jag tillverkar.Om någon är intesserad så är adressen             http://www.gunsan-minegensida.blogspot.com/


3 kommentarer:

 1. Ja, i år har vi fått känna av sommarvärmen ordentligt. Det är synd att man inte får njuta så länge av varje blomma. Mina silverax har inte börjat blomma än.
  Kram Anne-Lie
  (Nu ska jag kika in på din nya blogg)

  SvaraRadera
 2. Det är precis likadant här - jag börjar tycka det är extremt jobbigt med den här värmen och torkan. Men....vi är lovade regn imorgon och betydligt svalare, bara 23 grader!

  SvaraRadera
 3. Har tittat runt lite här hos dig och njutit av alla din blomster. Borstnejlikan var ju helt underbar.
  ha det gott
  Annika

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.