Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 12 juli 2010

Tack för att det finns rosor

Brun fingerborgsblomma och riddarsporre.
Den bruna fingerborgsblomman har även mycket vackra blad,med den vita kanten.Och den vita rosen nederst till vänster är en stor buskros.Och man får passa på och njuta nu för den blommar inte om.

6 kommentarer:

 1. Hej! Vackra rosor och även de andra blommorna. Går det bra om jag undrar över hur stort ditt härliga växthus är. Går i växthustanksköp och försöker få så mycket inblick som möjligt om det. Kram

  SvaraRadera
 2. Växthuset är på 10kvadrat.Om du har råd så skulle jag välja ett på 15kvadrat.Ångrar att jag inte köpte större.Ju större desto lättare att hålla bra temp.För det blir så himla varmt där inne.Och som det är nu kan jag inte få plats med en sittplats åt mej där jag kunde sitta och bara ha det gott med en kopp kaffe.

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra blommor och inte minst rosorna! Jag har också en stor vit buskros, som jag njuter av nu. Tack vare vädret är den så fin, blir det regn så förstörs blommorna.
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 4. Så vackert! Vad heter den nere till höger. Den är också helt bedåååårande:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 5. Kan tyvärr inte komma ihåg namnet.Ska kolla mina papper senare.

  SvaraRadera
 6. Nu har jag letat reda på namnet.Den heter Rosa Mundi och är en Gallicaros.Håller med dej om at den är fin.Får olika rosavita tecken på blommorna.den på bilden har ju ganska mycket rosa i sej.

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.