Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 16 augusti 2010

Botaniska katalog.

Suck nu har jag hamnat i ett svårt val.Vill ju ha det mesta i Botaniskas nya katalog.Det blir till att försöka välja med omsorg.Jag har ju börjat lära mej vad som blir bra här och vad som jag ska undvika.Men när man sitter där och ska beställa så sitter det någon på min axel och viskar i mitt öra att den kan du försöka en gång till med.Någon som känner igen sej ?Ja ja får väl försöka behärska mej om inte annat så gör väl plånboken det åt mej.
Höstanemonerna är verkligen vackra i år.De vita halvfyllda kommer börja blomma om några dagar .Knopparn är stora och fina nu.Sommarnejlikorna som jag satt under salixträdet har verkligentagit sej som jag hoppades. 

3 kommentarer:

  1. Jag ska göra allt för att undvika den katalogen! Senast härom dagen beställde jag 8 solhattar och idag var jag iväg och köppte en buddleja. Sen vill väninnan att vi ska åka till Öland och köpa träd och buskar. Vi får väl se, jag har ingen större lust just nu i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, bästa sättet att undvika bekymmer med att välja är att försöka undvika alla kagtaloger. Det har jag gjort i år. // Kerstin

    SvaraRadera
  3. Jo du om man kunde det.Trillade dit och har beställt massor.Fast jag kanske kan göra fina bilder i vår.Om jag kan hålla rådjuren borta från alla tulpaner jag ska sätta.

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.