Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladonsdag 20 oktober 2010

Ingefära på min ära.

Om den här ingefäran överlever vinterns mörker så kan jag skörda färsk ingefära nästa vår eller sommar.Vore kul om jag kunde få den att blomma.
Här är vädret så grått och trist,fast som tur är har vi inte fått snö som dom varnar för.Själv så har jag fått en sån där tråkig snuva som inte vill ge sej.Får alltid ont i bihålorna när jag blir snorig.Roar mej med att sy.Håller på med ett överkast.Måste säja att det ser ut att bli bra.

3 kommentarer:

 1. Ja, det där skulle jag också hjärtans gärna vilja testa. Kan man prova nu, eller bör jag vänta till våren?
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Om du hittar någon knöl med anntydan till liv så tror jag nog att det går.Min hade börjat växa i sin plast påse där den låg i skåpet.Men om du vill vara säker så vänta till våren.Ljuset är ju inte det bästa nu.Själv kan jag sätta ner den i källaren med extraljus senare om jag vill.

  SvaraRadera
 3. ...att jag har ett par trädgårdsbekanta som har jättestora ingefära med otroligt vackra blommor i sitt inglasade uterum - så kanske det funkar!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.