Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 28 oktober 2010

Vadå Höst?


 Ja man kan ju börja undra för en del växter verkar inte vilja ge sej.Har ganska mycket kart och blommor på jordgubbsplantorna som står i växthuset.Och idag så hade en blomma på Border Aurikler slagit ut.Undrar hur mycket färgen skiljer sej mot om det hade varit vår och mer ljus.Det finns fler knoppar bakom den utslagna.Trevligt.


4 kommentarer:

 1. Så söt den är! Lite blek om nosen men ack så söt./ Tyra

  SvaraRadera
 2. Kära nån, vad fint. Och jordgubbar! Det måste vara lite isolerat tror jag, ditt växthus.
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Det är sån där kanalplast i tak och väggar.Fast jag ångrar lite att jag inte tog glas.Men jag ser fortfarande hur stormen Gudrun lyfte flera glaspartier +dörren i det gamla växthuset.Glaset stod sedan nerkilat i gruset 10m därifrån.Tur man inte var ute då.Det blev bara skräp av allt som flög.

  SvaraRadera
 4. Hejsan Gunsan!
  Det är ju så lurigt när växterna inte får riktigt den där signalen att nu är det dag att gå i vila.
  När hösten är mild och blöt och barfrosten slår till innan växterna har gått i vila händer det ofta att de inte klarar den tidiga vårens påfrestningar.
  Men visst är det trevligt med en blommande aurikel nu!/Anja

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.