Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 14 december 2010

Har vart ner i källaren och gottat mej över det som blommar där och det som snart ska börja.Den stora taklöken ska blomma nu för första gången.En knopp är ju uppe och fler kommer nere mellan bladen .Så spännande.Den andra fetbladet har fortfarande inte visat färg.Knopparna bara växer och växer.Är ju så nyfiken.Det lilla mandarinträdet forsätter och blommar och det bildas nya små gröna frukter samtidigt som de andra blir gula och fina. Kamelian har blommat ända sedan jag tog in den i höstas.Den vita brudorkiden står här i mitt hobbyrum.Har haft den sen jag fyllde 60år och varje år så blommar den om.Håller även på att brodera en spets som jag nog ska sy ett fint påslakan att sätta den på.

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt med växter som blommar nu!
    Var just och klippte av en blomstängel på den ena amaryllisen, den andra åkte för ett par dagar sen så just nu är det ganska trist här utan blommor. Fast jag har en svartröd stor julstjärna och en liten azalea, men det är allt tyvärr. Ska dock köpa några hyacinter i morgon när jag ska in till Hemse och handla. Älskar doften!

    SvaraRadera
  2. misstänker att du är ofta nere i källaren//maggan

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.