Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket glad



måndag 18 april 2011

Den bästa tiden

Dillpionen sticker upp sina ruffsiga huvuden.Var lite orolig att den inte klarat vinter men det har ju som synes gått bra.
Trollhasseln är som allra vackrast nu innan bladen slagit ut.Sedan ser man ju inte alla dessa kringelekrokar till grenar.
Maffiga stammar.
Och Auriklern som jag har står i en stor kruka i växthuset är så här vacker nu.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin trollhassel du har! Själv köpte jag på mig en trollpil härom dagen som har orange grenar. Den är kanske inte riktigt lika "trollig" som hasseln, men jag gillar den också.

  SvaraRadera
 2. Vilken stor o fin Trollhassel...helt underbar ju! Aurikler är sååå fina. Ångrar att jag inte tog med mina när jag flyttade, men får väl införskaffa nya:) Mvh Helén

  SvaraRadera
 3. Åh dillpionen vad kul!Min har precis dykt upp men inte så stor som din!O vilken trollhassel sen!!!O aurikeln sen då jättefin :-)Mina har fått kommit ut idag!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.