Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 8 maj 2011

Ännu en underbar dag

Idag har det varit så härligt väder.Har inte gjort så mycket idag.Vi har vart och köpt ett nytt parasoll till altanen.Då passade jag på att köpa två stycken Amerikanska Blåbärsbuskar så dom har jag planterat.Igår rensade jag ogräs och Ronnie hjälpte mej att ta fram kanstenarna runt den rabatten Gräset hade växt ut över stenarna så de syntes knapp.Men nu så ser det fint ut.Ska forsätta imorgon med nästa rabatt och snygga till och ta bort scillablad och ogräs.Den här Streptocarpus fick följa med hem från blomsteräffären igår.Stod i skylltfönstret och ropade på mej .Kunde ju inte låta bli att köpa den då.
Nu har den rosa liljan äntligen slagit ut.Nästan en månad senare en den vita.Men den var värd att vänta på.Så söt.
Så här fint blev det när vi snyggat till kantstenen.

6 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin lilja...sååå vacker! oj, vad fint det blev med kantstenen. Lättklippt när man kan köra på stenarna med gräsklipparen...så vill jag osså göra:9 Trevlig kväll! //Helén

  SvaraRadera
 2. Vad heter den rosa lilja, tror jag har samma som jag inte vet namnet på. Snyggt blev kanten
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag såg en likadan Streptocarpus i en blomsterbutik. Den är så otroligt fin, jag köpte ingen har faktiskt ganska fullt i mina fönster.
  Men jag älskar Streptocarpus, det finns så många fina färgställningar.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Å,så fint det blev.

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev. Jag förstår att du är glad att kantstenen kommit fram så bra. Det gör så mycket om rabattavgränsningen är snygg.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.