Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladfredag 27 maj 2011

Mossflox.Även bilden här under.Har tre olika färgställningar.En ljust lila som redan blommat över och så de här två.
Hostan har så fina blad nu innan sniglarna har hittat dom.Har ganska många olika färger på bladen.På bilden under syns en annan under Trollhasseln.
Här jobbade jag igår och rensade bort scillablad sen satte jag ut småplantor av tre sorters Primula.En hög vit ,rosa Klockviva och Och gul Sommarviva.Jag har satt plastklockor över som skydd sniglarna gillar dom.
Några bilder på olika vyer över trädgården.
När vi hade jobbat färdigt igår så tog vi en biltur till vårt liljekonvaljställe.Där har vi plockat en bukett nästan varje år sen vi flyttade till Oxelösund.Så även detta år.Finns nog inget som doftar barndom och skolavslutning som Liljekonvaljen gör.Idag har det inte blivit något trädgårdsjobb för det är kallt och så kommer det en regnskur med jämna mellanrum.Morgonen ägnade jag till snigeljakt och man kan säga att jaktlyckan var god.Usch för sniglar.Blir nog till att gå en sväng även i kväll för just nu öser regnet ner.Hoppas ni får en skön helg allesamman.

1 kommentar:

  1. Fina vyer av din trädgård!Trist med sniglarna :-( klarar mig skapligt än så länge...
    KRAM från mig!

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.