Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket glad



torsdag 16 juni 2011

Svart som natten.

 Den svarta Irisen är bara så underbar.De yttre bladen är svarta medan de andra skimmrar i blått och lila.Och den lilla fläcken med skägg är mörkblå.Tänk att något som är så svart kan vara så vacker.Jag har ju en vit Iris planterad bredvid den här men i år ser det ut som att den inte vill sej.Den är liten och ser lite skruttig ut.Verkar som om vintern har gått illa med den.Hoppas att den repar sej och kommer igen till nästa år.

3 kommentarer:

  1. Åh, så vacker...gillar när de är mörka så man knappt ser om de är svarta eller mörkt lila:). Nävan du visade i annat inlägg är nog en Nätnäva Philippe Vapelle....en sån har jag så jag tycker mig känna igen den: //helen

    SvaraRadera
  2. Så underbart vacker. Tänk att det finns en sådan mängd vackra blommor så man får aldrig nog.Har precis suttit och beställt frö tillVallmo;) tokigt farligt.Kram.

    SvaraRadera
  3. Oj så vacker Iris.....Du har ju så mycket vackert så jag blir alldeles hänförd. Kramar Maria

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.