Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladonsdag 27 juli 2011

Fint och vackert besök.

Den här vackra fjärilen satt på insidan av trappfönstret i morse.Efter fotomodelljobb släpptes den ut i frihet.Vilka färger.
Och den här(Påfågelsöga)lyckades jag några minuter senare fånga på bild.Ibland har man tur.
Hosta och Praktlysing i vacker harmoni.
Såg i en tidning en bild på Ormskägg Och kom då ihåg att det har jag någonstans i trädgården.Letade och hittade det nästan dolt under andra växter.Så jag tog och grävde upp det och satt i kruka.Den har cementkrukan har några år på nacken.Kommer ihåg den från då jag var barn och mamma hade en lilja i den.Och nu står den här hos mej med ett ormskägg.Det har satt blomknopp.Dom är så fina i färgen sedan när de är utslagna.

3 kommentarer:

  1. Visst är det fint med fjärilar och man blir såå glad när man hinner fota dem osså. Snygg kruka Ormskägget bor i nu.//Helen

    SvaraRadera
  2. Kul att du lyckades fånga fjärilarna på bild! Jag tycker dom är riktigt svåra att fotografera! Antingen fäller dom ihop vingarna eller så flyger dom sin väg!!! Hälsningar Christina

    SvaraRadera
  3. Vacker fjäril! det är väldigt mycket fjärilar i år, i alla fall hos oss/Mariana

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.