Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 18 juli 2011

Härlig 70årsfest på landet.

I lördags firades gubben  med en underbar fest ute på landet hos son och sonhustru.Våra 7 barnbarn,dottern och hennes man och bonus barn.Här har maken fått en tjusig hatt med fågelbo och fågel på kullen.Han var mycket nöjd med den dagen.
Här syns 6 av de 7 barnbarnen.En tös kom lite senare då hon jobbade.Ett härligt gäng.Vi råkade ut för ett litet mysterium nere vid vår stuga.Jag har en plåtlåda stående på den lilla altanen med stövlar träskor och trädgårdshandskar.Och när vi kom dit på lördags förmiddag så hittade maken alla skor kringströdda en bra bit ifrån stugan.Men vi plockade ihop allt igen i lådan.Så på natten vaknade jag av att det dundrade till utanför.Tanken då som flög genom mitt huvud var att nu åkte skorna ut ur lådan igen.Och mycket riktigt när vi kom ut på morgonen så låg alla utslängda runt altanen .Vad jag ångrar att jag inte tittade ut så jag fått se vad det var för djur som gillar att kasta runt skor och stövlar.Funderar på om det är en räv eller om det kan vara grävling.
Det blev många vackra färger på luktärtorna.Doftar så gott när man går förbi.
En ny Clemates.Satt den förra hösten.Små och så söta blommor.Purpurea Plena Elegans
En av mina Dagliljor som jag inte har namnet kvar på.

4 kommentarer:

 1. Grattis till 'gubben' i efterhand! Härliga foton.

  SvaraRadera
 2. Hej mamsingen! Vilka fina blomster du visar och fina kalasbilder. Jag bytte namn på min blogg till rutochsign. Du hittar den under det namnet.

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en härlig fest!! Konstigt djur som gillar skor:) Härliga luktärter, här trivs de inte alls! Min Purpurea Plena Elegans, som klättrar i äppelträdet, har precis börjat blomma också!
  Ha en fin dag!
  Margot

  SvaraRadera
 4. verkar vara en underbar fest din man fick!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.