Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 24 september 2011

Vilken underbar dag.Sol och värme.

Det blev en sådan härlig dag med ett besök i Nyköping och Maries butik.Hon hade lagt undan en ljuvlig halsduk till mej.Den är så mjuk och gosig så man börjar nästan längta efter kyla så man kan få börja ha den på sej.(Men bara nästan).Köpte även ett par nya hängare som vi satt upp i hallen och där hänger den nya halsduken och ett par andra.Sen blev det en liten ljusslinga med fjärilar.Den har jag lagt i fönstret och ska tända sedan när mörkret lägger sej.Och senare i dag så har jag rensat ogräs i en rabatt.Sen blev det fika på altanen .La mej ner och vilade där en stund och somnade in till vindens sus och prassel i trädkronorna.Kände att en dag som denna är det gott att leva.

3 kommentarer:

  1. Näää, vill inte ha nån kyla än....du får mysa med din halsduk ändå:)//Helen

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint du hittade. Men än får det allt dröja med kylan.

    SvaraRadera
  3. Den halsduken skulle jag aldrig hänga på mig och ta utomhus - den är alldeles för fin! Den skulle bara få hänga i vår hall som ren dekoration!!

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.