Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 18 oktober 2011

Huga vilket väder.

Ja idag så önskar jag att det såg ut så här utanför mitt fönster.Isället sitter jag här och lyssnar på regnet som smattrar på fönsterbläcket och vinden som mullrar och knuffar mot väggarna.Ett riktigt busväder med andra ord.Har varit hos frissan och klippt mej och blekt slingor i mitt redan nästan vita hår.Brukar göra det då jag har ett hår som är mjukt som babyhår.Med slingor blir det betydligt stadigare och lättare att föna till en frisyr.R körde mej dit och hämtade mej när jag var klar.
Tänk om man kunde gå ut och sätta sej här och ta en fika och bara slappa lite.Men nu skulle det allt bli lite kallt och blött.Får nog lugna mej ett antal månader.men så fort som tiden går är vi snart där igen

5 kommentarer:

 1. Vad fint erat hus ser ut!Mysigt.
  Vi har oxå ett riktigt ruskväder idag.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Även här i Piteå är det busväder.

  Ser ljuvligt ut på din altan, fint hus och vilket underbart uterum.
  Skulle mer än gärna göra dig sällskap där ute i solen :=)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ja, fy vilket väder det var igår! man hade ingen lust att gå ut alls, men idag ser det bättre ut klarblå himmel nästan och solen i fjärran (:D Tur för jag behöver verkligen komma ut i trädgården lite. Så härligt det ser ut på bilderna, visst längtar man! Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Men du behöver väl inte sukta efter bättre väder, du har ju en härlig inglasad uteplats - en s.k. "pensiinörsholk". Där sitter du väl bra och kan njuta av att det strilar ute?
  precis som dig hade jag ett väldigt tunnt här, men många strån. Nu när jag blivit gråhårig så har jag istället ett både grovt och tjockt hår, tänk så konstigt det kan bli.

  SvaraRadera
 5. Ja, gissa om jag längtar då...... till altanen vid vattnet, suck! Inget bra kundväder när det regnar, då vill inga shoppa minsann, suck suck! Men jag har fått massor gjort i butiken, syr finfina julhanddukar, löpare, kuddar och mycket mer. Puss från din lilla tös!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.