Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 24 oktober 2011

Underbara färger.

Eller vad sägs om det här lilla trädet.Har ju antagit en nästan orange ton.Det är ett prydnadskörsbär och heter Kojou -No-Mai.Blommade med massor med rosavita blommor i år.
Även det här är ett Japanskt prydnadskörsbär.Present från min jobbarkompisar.På sommaren är blanden mörkt brunröda.Nu har de blivit vinröda.Så läckert.
När jag städade i min långa rabatt så bredvid lönnen med röda blad så hittade jag det här rot skottet som stod helt dolt av andra växter.Tänk att jag kunde missa det när jag klippte bort dom.Vilken tur.Blev så glad när jag fick se det.

4 kommentarer:

 1. Inte dumt att hitta en sån där liten trevlig växt!
  Tyckte dina skymningsbilder var riktigt fina,tänk att så mycket fint fortfarande blommar.
  Ha de så bra
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Härliga färger. Jag börjar gilla hösten mer och mer, tänk så många nyanser det finns av höstens färger.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så otroligt läcker. Var ute och gick förut och dessa färger ute nästan tog musten ur mig. Solen sken från en klarblå himmel och vad mer kunde jag önska. Kramar Maria

  SvaraRadera
 4. Så underbart vackra färger!
  Kom precis hem efter en tur till Klintehamn för att handla mat. På "stora torget" där fanns en massa myckert vackert färgade träd, men jag kom underfund med att det var för många. Det blev alldeles för överväldigande!
  Alltså sa jag till min gubbe att jag ville ha några gröna saker (helst vackra barrväxter) nära ullungsrönnen vi ska ha på yttertomten.
  Dina bilder med ett enda rödbladigt träd med grått (sten) och grönt (andra växter) bredvid, visade verkligen att det är det sparsmakade som jag gillar för det blir så otroligt vackert!!!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.