Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 15 november 2011

Resten av de sent blommande.

Här kommer resten av det som fortfarande blommar hos mej.Tror att i natt så kommer nog en del att gå hädan.Vi har haft en jättefin dag med sol hela dagen.Men nu såg jag att tempen börjar sjunka så det blir nog frost i natt.Men den här hösten har ju bjudit på en väldigt lång blomningsperiod.Många växter har ju börjat blomma en andra gång.
Den mörka lilla Violen hittade jag på flera platser i trädgården där den fortfarande blommar så här fint.Är mycket glad i den.
R och jag har idag putsat alla fönster på bottenvåningen och även i uterummet.Köket har fått en ny gardin som ser lite julig ut.Så i morgon ska vi försöka ta övervåningens fönster.Sovrummet här uppe är ju redan klart det putsade jag ju när änglagardinen kom på plats.

5 kommentarer:

 1. Hos mig är allt nerfruset och visset nu. Vi har haft -5 grader två/tre nätter på rad nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Visst har vi fått njuta av blommor länge nu i höst och det är hätligt! Vi har också haft soligt och fint idag men nu är det redan på nollan så troligtvis blir det några minusgrader i natt!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. oj vad mycket som fortfarande blommar hos dej,här är allt visset och brunt,ha det så gott//maggan

  SvaraRadera
 4. Ja hos mig har de sista blommorna gett upp nu. Kul att få ha blommor så länge.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Här var det kritvitt i morse och -2 grader när jag gick ut med Santos så nu finns det inget fint kvar! Du hade väldigt mycket som blommade tycker jag, det har varit rätt tomt sista tiden här!!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.