Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladfredag 24 februari 2012

Är det vår nu?Eller.

Hejsan.
Vilket vårväder.Nästan 9plusgrader i skuggan.Var ner till Vårdcentralen nu på morgonen.Och det var så skönt ute.Blev tvungen att knäppa upp jackan när jag var på hemväg.Fåglarna låter nästan lite hysteriska.Dom har nog väntat på våren lika mycket som vi andra.Och nu har Snödropparna kommit fram och lyser med sina vita knoppar.Och den vita Julrosen har tinat fram.
Sen var jag ut och tog in de sista krukorna som stog ute.Satte ut små plantor av Gentinania det var två sorter en vit och en blå.Det såg ut att vara liv i domNu får de stå inne till i vår.Ska plantera om dom sedan när jag ser att de börjar växa.Sen hade jag en del krukor som jag inte är säker på vad det finns i dom.Men jag tror det var vit krolllilja .Kommer ihåg att det hade tagit sej in någon snigel och smaskat i sej bladen.Såg att det stack ut rötter på ett par av dom.Dom får nu till bringa våren i växthuset.Hoppas ni får en solig och härlig helg

4 kommentarer:

 1. Nämen nu har våren kommit mycke längre hos dig än här..vi har is kvar på gräset o snö i planteringarna.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Härligt med vår! jag har också snödroppar och vintergäck, man blir lite gladare för varje dag känns det som nu.
  kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det läckert nu, när det händer så mycket i trädgården. Varje dag hittar man något nytt, som sticker upp. Men julrosorna blommar hela vintern här utanför entrén.
  Önskar dig en fortsatt skön helg!
  Randi

  SvaraRadera
 4. Vad många Snödroppar som är på väg upp!!
  Ni har mer plus än vi.
  Hoppas det kommer upp något ur krukorna.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.