Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 16 februari 2012

Fler pimpade fönster.

Godmorgon alla glada.Blev ett till fönster som fick sig en uppfrächning.For run här och letade saker.Ville ha en träask i fönstret som det var på en bild i den tidningen.Så föll mina ögon på min mammas gamla sy skrin som bara stod i mitt sy rum.Hade just inget i det,Men är ett så fint minne från tiden när jag var barn.Så det fick nu en annan andvändning som prydnad i fönstret och nu ser jag det varje dag.Den lilla gröna stolen har R gjort till mig för några år sedan.Har en till .En rosa.Ska leta fram den till något av de andra fönstren.Det här är ett soligt läge på vår ,sommar och höst.Sedan på vintern är där ingen sol.Kommer igen nu i Februari.Blev väl inte så tokigt tycker jag.
Sen vill jag hälsa Lotta Välkommen som följare på bloggen.Tänk så roligt det är att få läsa era kommentarer.Dom sätter verkligen färg på tillvaron .

7 kommentarer:

 1. Det blev jättefint! Nu har du fixat två fönster, hur många till har du och ska du pimpa alla!?

  SvaraRadera
 2. Nu får det räcka så länge.Tar de andra fyra som jag har kvar lite längre fram i vår.Sen har jag två fönster där det inte finns några blommor.Bla i vår sovrum där vill jag kunna öppna varje morgon och vädra.Är du klar med din planering för altanen?Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint att använda gamla minnessaker, nu fick du lite olika nivå på krukorna i fönstret:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Blev ju jätte fint
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 5. Fint! det brukar behövas piffas till i fönstren den här tiden.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Så fint du fick i fönstren. fast det fortfarande är väldigt vintrigt utanför hos dig så är det ju kul att få lite vårfint inne.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad du pysslar o grejar!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.