Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 26 februari 2012

Solig söndagsmorgon.

God morgon alla glada bloggvänner.
Hoppas ni har haft en mysig lördag med trevligt umgänge och god mat.Själv håller jag mig stilla.Har haft ont i örat och mot tinigen ett par dagar.Och i morse fick jag svaret på vad det är.När jag vände mig i sängen så började den åka karusell med mig.Har nog fått virus på balansnerven.Känner mig ganska ostadig hela tiden,och måste tänka på att en del rörelser sätter i gång yrseln.Hoppas det går över fort för det är jobbigt.
Nu till något helt annat.På bilden här över har jag en Lobelia Bridgesii.Arten kommer från Chile och tycker om en torr solig väldrenerad plats att växsa på.Jag har den nu i kruka för att här hos oss är den inte härdig.Grävde upp den i höstas och har den i källaren.Grenarna som var då började vissna efter jul,men det kom upp nya skott vid basen så när dom växt upp en bit klippte jag bort de gamla.Och kolla på bilden under så fint den har kommit.Hittade en bild på nätet som visar blomman .Den är så jätte fin.
Har fått fröerna till den av en Facebooksvän.Såg att det finns fröer kvar i påsen.Kanske kan jag byta till mig något annat roligt på Facebook.

4 kommentarer:

 1. Åh, vilken härlig Lobelia, kul att byta fröer och få lite annat än man är van att så. Hoppas din yrsel ger sig snart, inget trevligt när balansnerven är sjuk. Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Vilket vacker Lobelia!
  Har aldrig hört talas om den förr inte heller sett bilder. Grattis till det fin förbytet :=)

  Men så fruktansvärt trist med virus på balansnerven. Håller tummarna hårt för att det ska snabbt gå över och du blir frisk.

  Önskar dig en fin avslutning på helgen1

  SvaraRadera
 3. Hoppas du snart slipper din yrsel.
  Jättefin blomma. Roligt när man kan byta frön med varandra.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Fy det låter jobbigt hoppas det ger sig snart!
  Så fin blomma den har jag aldrig sett förrut.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.