Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 4 mars 2012

Från min kära syster.

Hallo.Så är då min födelsedag över och söndagen är till hälften gången.Jag hade en fin dag med besök av min storasyster.Det blev fika och mat.Fick den här vackra orkidén av henne.Spännande varje gång som hon kommer för hon vill alltid hitta något som jag inte har eller har haft förut.Och den här har en så fin djup vinröd färg och så det vita mönstret på läppen.Finns många knoppar som kommer att slå ut senare.Blommorna brukar ju stå sej länge.Sonen slog en signal från Singapore.Hela hans familj var där nu på sportlovet.Dom sjöng så fint för mig i telefon och hurrade.Och senare i dag så kommer dottern med make på lite fika.Ser att nu har det klarnat upp ute och solen lyser så fint igen.Det har varit så underbart med de här soliga dagarna man blir så mycket piggare då.Bara tjälen går ur marken ska jag börja städa i trädgården ,men än är det för tidigt.Vi hade en riktigt kall natt och fler skulle det bli.Önskar er en fortsatt trevlig söndag.

7 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott. Härlig blomma du fick..underbara färger.//Helen

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen!
  Trevligt då man får något man inte redan har eller har haft :=)
  Orkidén var jättefin.

  Önskar dig en fortsatt trevlig söndag!

  SvaraRadera
 3. Snygg! Grattis i efterskott. Kram/Lila-Christina

  SvaraRadera
 4. Superfin present att njuta länge av. Häftiga och vackra färger. Grattis i efterskott!
  Kram
  Randi

  SvaraRadera
 5. Det där var en riktig skönhet! Vilken färg. Du undrade om min ros. Ja, den blommar länge, även om det blir lite mer sparsam blomning mot slutet. Vilket ju i och för sig kan bero på att jag inte är lika flitig med att plocka bort vissna blommor....
  Trevlig helg. /Anette

  SvaraRadera
 6. Hejsan unga tjejen!
  Grattis på födelsedagen! Vilken ljuvlig orkidé, men ljuvligast av allt måste vara att ha en syster.

  /Anja

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.