Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 21 maj 2012

Besök hos Margaretha och Klas Roos.

Vilken underbar trädgård vi besökte i går.Redan vid ingången så kände man lugnet lägga sig.Och så många vackra växter.Ha ha nu fick jag se på bilden att jag fått med dotterns hand när hon fotar med sin mobil.


Den här Lärken är bara för läcker.Bredvid står en som växer rakt upp.Först blev jag lurad och trodde att det var en gren från den som lagt sig så vackert på gruset.,men det var det inte utan en egen planta.Bakom det här vatten fallet sitter det en stor spegel som gör att det ser ännu mer ut.


Här kommer det ett vattenfall till som rinner under bron och ut i dammen.Snyggt och så rogivande.Vi satt och fikade bara ett par meter där i från.


Nysrot planta Den var så himla fin.


Julrosor fanns lite var stans .Den här var fortfarande fin.Och vid ingången till trädgården växte en som hade nästan svarta blommor .Så läcker.Handlade en del växter här och även på det andra stället vi var på .Där var många loppis stånd och en hel del växter till salu.Hittade ett par bra saker där.Men det får ni se i morgon.Och så mycket folk det var på den här marknaden.massor.Träffade gamla grannar från tiden innan det här huset.Skoj.
1 kommentar:

  1. oj vilken fin trädgård du har varit och tittat på
    ha det så bra
    maggan

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.