Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 31 maj 2012

Pollen pollen överallt pollen.

Ja ni ser.Den här stackars petunian är täckt av pollen .Det ser inte kul ut.Får hoppas det snart är slut på detta elände.


Nu börjar de veckla ut sina vackra blad Hostorna.En växt som jag tycker är så fin.Perfekt att sätta in i de flesta rabatter.Det finns ju så många olika bladfärger att välja på.
Den Kinesiska Riddarsporren fortsätter att blomma så fint .


Nu har jag gjort färdigt spaljen.Blev inte så tokigt.


Här så har jag planterat ut Aurikler.Planterade om mina härom dagen och de som jag tog bort från krukan satt jag ut på den här rabatten.Ville bra ha en rosett i varje kruka.I spegel klotet kan ni se både vårt hus och fotografen


Arabis androsacea.Vivetrav.Fick fröer av en Facebookvän.


En Hosta med blågröna blad. 
Idag har jag inte gjort någon nytta,men dagen har bra försvunnit iväg.Fast jag har skvallrat lite med grannfrun och det är ju alltid något.Vi fick en kraftig regnskur på förmiddagen men sedan blev det bara några lätta stänk.Men oj vilka svarta moln jag sett borta i horisonten.Kan tänka mig att det blev lite mer regn där och kanske lite åska.        Kul att du tittade in en stund.Ha det bra.

3 kommentarer:

 1. Men HU! vad petunian ser ut :( Jag såg på ditt förra inlägg att du hade planterat ut dina aurikler och jag har ett par stycken som har blommat över i sina krukor....Ska jag sätta ut dem i rabatten under sommaren??

  Må gott!

  SvaraRadera
 2. Här är det också pollen överallt. Lägger jag ifrån mig mobilen, så är även den prickig efter bara några minuter! Men nu spöregnar det, så pollenmolnet kanske är över för den här gången :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Veronica.
  jag delade mina så jag har kvar utav alla i krukor.Det som jag fick över satte jag i rabatten.Där får de stå nu får se om de överlever vintern.Men de i krukor dom övervintrar jag i växthuset.Gunsan.

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.