Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 2 juni 2012

Vilket busväder.

Den här var det som får en egen ruta
Hur har ni det i detta busväder.Fy vad det blåser.Har nyss varit ut och burit in krukor i växthuset.För det är ju kallt också.Stackars blommor de blir nog helt chockade.Sen har jag jagat flygande tunnor över gräsmattan Den fick flytta ner i källaren så länge.Fick även rädda en del pioner från att lägga sig ner i den hårda vinden så dom har fått stöd runt sig.Som ni förstår så är det inget väder att fotografera i .Så jag gjorde ett collage av de nya Auriklerna för året.Alla har ju blommat nu.Men det blev en för mycket så den får en egen ruta.Naturligtvis kom den fel. den skulle ju ha legat under den här.Ja ja det får väl duga .
Tack för att du tittade in här hos mig.
Ha en trevlig helg.

3 kommentarer:

 1. Det är helt galet hur det blåser. Är glad att jag satte tomaterna på södersidan av huset...annars hade de blåst sönder totalt.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra Auriklar!
  Ljuvliga färger och former.

  Ja, även här är vädret vidrigt. Blåst och regn, Pionerna har lagt sig platt mot marken tror även att alla Lunddockorn också ligger nerslagna.
  Var är sommaren?

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Himmel og hav! Her var det virkelig mange flotte Aurikler!

  Ønsker deg en fin kveld. Klem

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.