Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 4 augusti 2012

Jag har köpt lite lull lull.

Kunde inte låta bli att beställa dom här sakerna från Odla.nu.En flytande Näckros som lyser när det blir mörkt och två stenlampor som laddas av solen.Har inte bestämt mig för var de ska vara ännu utan det provar jag mig fram till i kväll.
Här har jag har jag lagt spegelklotet tillsammans med blomman.Och  fotografen och vårt hus syns som vanligt.Baljan , vattenkannan och mjölkflaskan köpte jag av min dotter då hon hade sin butik.Gillar dom här rostiga sakerna.
Sten lamporna är inte så tokiga.Det ända jag kanske skulle vilja ändra är färgen.Ville ha dom lite mer grå.Men de får duga.Ska bli kul att se hur det blir när lamporna tänds.
Kul att du tittade in en stund.
Välkommen tillbaka.
Ha nu en skön helg.

8 kommentarer:

 1. Det er veldig fint med dill dall i hagen. Så flotte lamper!

  Klem Vivi

  SvaraRadera
 2. Jag gillar oxå de gamla rostiga sakerna. nattljus är det definitivt i föregående inlägg.Den svarta petunian är helt fantastisk :)

  SvaraRadera
 3. Roligt att få placera ut lamporna ikväll...inser nu att det redan är mörkt ute så du har kanske redan bestämt deras plats.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Stenlamporna ser spännande ut! Börjar ju vara dags med lite ljus på kvällarna nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul med lite krimskrams till trädgården. Igår köpte jag en liten hörnhylla i ståltråd på en loppis som jag trodde var rostig. Sen när jag väl fick hem den och spolade av alla smuts och spindelnät visade den sig vara brun och fräsch. Inte alls vad jag hade tänkt mig, så nu får den hänga inne i tvättstugan! Men den kostade bara 5:- så då är det ju OK.....

  SvaraRadera
 6. Åh, så fint! Gillar i synnerhet tunnan - ser framför mig ännu en näckros :) Men du har ju redan en som simmar omkring där. Härligt!!!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 7. Mange fine ting du har købt. Altid spændende med noget nyt til haven.
  Ha´ en dejlig søndag aften.

  SvaraRadera
 8. vad fint de rostiga sakern gillar jag
  kom på att jag köpte ju några små solcellslampor på Ikea i våras nu är det ju dags att plocka fram dom
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.