Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 11 september 2012

Klar med kanten.

Himmel så skönt .Nu så är kanten färdig.Blev väl inte spikrakt men både R och grannfrun har gett mig godkänt.Så då är det nog bra.Nu finns det plats för nya växter där i vår.Och så har SJ pallen blivit målad en gång av mig och en gång av R.Nu vänder vi på den i morgon och målar översidan två gånger.Sen ska den härda någon dag och få hjulen monterade.Sen är det fritt fram för att pynta.

Det blev kant över som räckte till den här lilla rabatten.Perfekt.tror jag ska börja lite smått med växthuset i morgon.Men jag bestämmer inget förren jag känner hur kroppen känns när jag rullar ur sängen.Nu tror jag att jag ska börja sticka en sån där kul volang sjal.Köpte garn i förra veckan.Och grannfrun väntar på att jag ska börja innan hon köper garn för om inte jag kan så vågar hon inte prova.
Önskar alla en fortsatt skön tisdagskväll.

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Det blir alltid så prydligt och rent när man får ordentliga kanter.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Jättesnygga kantar. Det ser så välvårdat ut när man får till det med kanter. Du får berätta sen hur det gick med stickningen. :)
  Må så gott!
  Kramen Ina

  SvaraRadera
 3. Vad fin det blev! det ser så ordentligt ut när man gör tydliga avgränsningar.
  Ha de bra
  mariana

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.