Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 2 oktober 2012

Blommorna ger sig inte

Än så länge är det en hel del som blommar troget i trädgården.Gick en runda igår och fotograferade en del av det som fortfarande är fint.Har mer som inte blev fotat.Miscantusgräset har äntligen skickat upp sina vippor.Trodde nästan  att det skulle bli utan vippor i år.Solen har ju inte flödat direkt.Det skimrar så vackert när ljuset faller på det.
Lägger ut bilderna och om ni vill se dom större så klicka upp dom.
Nu ska jag trotsa regnet och gå på stan för att hämta en paket.Och fåglarna behöver lite solrosfrön så det ska det bli också.
Så ha det så bra.Vi hörs.

10 kommentarer:

 1. Så där mycket har inte vi som blommar längre fast en hel del finns nog om man tittar noga. Man vill ju inte rensa bort något ännu så det får se lite stökigt och rufsigt ut ett tag till.
  Ha det bra/Carita

  SvaraRadera
 2. Vad konstigt, att miscanthus-gräset blommar så sent! Här har väl inte varit mer sol än vad du har haft, men det var länge sedan miscanthusen började blomma! Men, på grund av detta eviga regnande, var glansperioden tämligen kort i år.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. jättemycket fint som blommar än hos dig ju. den gula med svart i mitten på din 3:e bild som liknar en rudbeckia ved heter den? har fått en sån av en kompis men jag har inget namn på den.
  mvh Mia

  SvaraRadera
 4. Ännu har du sommarkänsla med så mycket fint som blommar - trevligt. Tids nog blir det höst på riktigt.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så vackert gräsvipporna glänser i solen :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 6. Du har en hel del fint som fortfarande blommar.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Jag bara måste köpa in mer gräs, så vackra vippor.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Hittade din blogg hos en annan bloggare och blev nyfiken. Du har en trevlig blogg med jättefina bilder och jag kommer att titta in igen.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Oh så mycket blomster! Visst är det härligt. Hmm.. Miscantus bara måste jag få plats med någonstans... Kanske nere på ängen som jag har tänkt att ta över nästa sommar... Men du! En Alboplenum måste jag lägga på önskelistan till nästa år. Får jag låna din bild? Jag länkar självklart!
  Ha en finfin kväll!

  SvaraRadera
 10. Bara man riktar blicken åt rätt håll så finns det fortfarande mycket vackert att vila ögonen på i trädgården.
  //Katarina

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.