Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 21 oktober 2012

Hit längtar jag igen då vårens första blommor visar sig.Nästa vår och sommar har jag beställt mycket sol och lagom med värme.Hoppas verkligen att jag får den leveransen.Behöver det efter den här usla sommaren.Vart längtar ni?
Ha det gott.
Önskar gunsan som sitter här med huvudvärk och deppar.8 kommentarer:

 1. Jag gillar ju egentligen hösten - svamptokig som jag är... men... nu har t.o.m. jag fått nog av regn, regn och mera regn...
  Får så klart vårlängtan när jag ser dina bilder :)
  Tiden går fort, så när vi passerat jul och nyår, som inte alls är så avlägset ja, sen är det bara några månader kvar tills de första vårblommorna visar sig...
  Ha en fortsatt bra dag... och hoppas huvudvärken ger sig!

  SvaraRadera
 2. Nu har man tid att läsa trädgårdsböcker :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, jag längtar också till våren. Jag gillar alla årstider utom just vintern...mörkt, kallt, slaskigt och halt....nej, det är inte min grej. Hoppas nu bara vi får en snäll vinter med lagom kyla och lagom mycket snö så att inget fryser bort. Och så får den gärna gå fort så vi får en tidig vår.
  Vilka härliga vårbilder du bjuder på idag - det hjälpte i alla fall på mitt humör:-)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Den första bilden är en jättebra illustration vad jag längtar till nu - att våra kungsängsliljor ska komma upp! Jag har länge velat ha sådana i trädgården och nu har jag gjort en ny rabatt där jag bland annat petade in en massa kungsängsliljor. De skulle vara i blandade färger så jag är jättespänd! Och när jag ser dina bilder så tänker jag på vår primula (som är köpt i kruka att ha inomhus men som jag planterat utomhus förra sommaren) blommar just nu! Med många blommor ... undrar om den vet att det inte är vår?

  SvaraRadera
 5. Som du såg så längtar jag också till våren - och att återigen få bada! Jag gjorde nämligen inte det heller i år, så nu är badsuget enormt!!

  SvaraRadera
 6. Nej men vad synd att du deppar men det går väl över ;-)
  Snart är våren här med allt vad det innebär :-) Du kan ju höstså lite perenner så kanske det känns bättre.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 7. It is disappointing after the last new flower has opened and gone, since there will be no new blooms to anticipate until spring. Sometimes I like to force bulbs to bloom indoors over winter to look forward to some new flowers. Looking at the photos from spring is another way to counteract the more dull colours outdoors as winter sets in.

  SvaraRadera
 8. Jag längtar.....efter att regnet ska sluta ösa ner varenda helg så jag kan slutföra denna säsong och börja längta till nästa år...vår!

  Och deppa inte :)

  Kramar

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.