Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 1 december 2012

Den som söker hon finner.

Jag har läst bruksanvisningen till min Panasonic kamera.För det där med att ta bilder i mörker det kunde jag inte.Jag ville ju ha fram det där lite dimmiga ljuset som blir runt en lampa.Och jag lyckades.Jubel.Så den nyinköpta ljusslingan runt den stora rostiga krona kom nu till sin rätt.När man tittar på lite håll så ser det ut som en stjärnhimmel runt slott och växter.
Och så har vi fått snö så det är ljust och fint ute
Vi var ner på julmarknad och tittade lite men hittade inget jag ville ha.Fast jag köpte en sak men den har inget med julen att göra.EN ELCYKEL.Det öppnade en ny butik på stan och dom hade satt ner priset flera tusen.Så nu får vi hämta den på onsdag för R ville ha ett dubbat däck där fram.Han cyklar till affären och handlar.Den här ska vi använda båda.Jag kommer att vilja ta en tur då och då i vår och sommar.
I dag är det en vecka sedan sonen kom med den här buketten.Och snart har alla knoppar slagit ut.Å ni skulle känna doften .Underbart.
Nu hoppas jag ni har en fin helg.Kanske har ni med fått snö så det smyger in lite förväntan inför julen.
Tack för att du tittade in här.Lämna gärna en liten kommentar.Jag blir så glad då.
Ha det gott.

8 kommentarer:

 1. Så fint du har adventspyntat! Kan förstå att den rätta stämningen infinner sig, nu när ni har snö också. Vi har inte fått något vitt från himlen ännu, men det kommer nog.
  Ha en riktigt skön 1:a Advent!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar dig en trevlig kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Liljorna ser härliga ut! Jag är "doft-allergiker" så jag kan tyvärr inte ha dem inomhus utan får passa på att njuta under sommaren!

  Ha en härlig 1:a advent i morgon!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, va härligt med liljedoft! Då blir det lite sommardoft till trots för att det är vinter:-)
  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad fint du har julpyntat. Jag fick upp en ljusslinga utanför dörren idag och snö har vi också så det är lite julstämning. Ha en trevlig advent.
  /Liv

  SvaraRadera
 6. Jättefina stämmningsfulla bilder!
  Mmmmm, ja, jag anar doften från Liljorna, ljuvligt :=)

  Trevlig 1:a Advent!

  SvaraRadera
 7. Vilken fina bilder, man blir alltid glad när kameran gör som man vill!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 8. Vad duktig du är som tagit så jättefina bilder på julljusen! Nu måste jag också sätta mig och läsa igenom bruksanvisningen till min kamera!!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.