Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladfredag 22 februari 2013

Ingen blommig fredag för mig

Efter en nästan sömnlös natt med mörka tankar orkar jag inte hitta på något om veckans tema Carpe Diem.Får satsa på nästa vecka.
Önskar er en skön helg.

6 kommentarer:

 1. En vaken-natt varar för evigt, känns det som. Alla andra sover, man är så ensam där i mörkret. Morgonens lätta ljusnande blir en befriare - ur mörkret, från snurrande tankar, till livet igen.
  Önskar jag kunde ge dig en kram i verkligheten, inte bara här. Inga frågor, inga svar, bara en kram.
  Törnrosa sänder dig en stor!

  SvaraRadera
 2. Så jobbigt för dig. Hoppas du kan bli kvitt tankarna och få en bra dag ändå.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är jättejobbigt med vakna nätter. Tankarna börjar spöka när man inte får sin sömn. Jag hoppas att du får en avkopplande helg och mycket sömn.♥

  Kraam
  Ina

  SvaraRadera
 4. hoppas din dag kan bli bättre än din natt. Du får fösöka att hitta något under dagen som kan få dig att på något sätt må lite bättre...med andra ord försök fånga dagen!
  kram mia

  SvaraRadera
 5. Har det hänt något speciellt som gör att du inte kunde sova!?
  Har själv sovit dåligt i natt - igen - men vid halv tre tog jag en alvedon och sen så somnade jag. Det jag gjorde var att ligga och fundera på upplägget på föredraget...och kom naturligtvis på en massa jag skulle ha med och en massa jag skall ändra. Men snart får jag ge mig, jag har hållit på så här i en vecka!

  SvaraRadera
 6. Usch för såna nätter, de är inte roliga. Hoppas denna natt blir bättre.
  Ha en underbar dag!!!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.