Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 8 juni 2013

Ååååååå så fint.

Man blir så glad över en del blommor dom är så himla vackra så man står där och suckar av lycka.Som den här Primulan med sin spetskant.
Primula sieboldii alba.
Köpt av Larz förra året
 

Så kommer vi till nästa som får mig så där lycklig.
Den har stått här i växthuset hela vintern och nu belönar den mig för omvårdnanden med dessa vackra spiror.Den kommer att få stå kvar där i sommar.


Och så denna Bergvallmo.Tror den är bland det vackraste jag vet.

Det är två stänglar till med knoppar så det kommer att fortsätta vara fint ett tag till.

Nej men oj hjälp nu kommer hon med kameran och jag har ju inte haft tid att stryka min kjol.
Va vad säger hon är jag så fin ändå.Å nu blev jag alldeles skär om kinderna.
men OK då ta ditt kort då.

Nu är det bra nu vänder jag baken till.Hej då.

Vilka fina dagar det är.I morse gick vi vår promenad redan kl 9.Promenerade ner mot hamnen till och satte oss där nere på en soffa en stund.Vattnet var spegelblankt och solen glittrade i havet.Efter en stund där så bar det av hemåt för att ta en kopp kaffe på altanen.

Önskar er samma ljuvliga dagar nu i helgen.

3 kommentarer:

 1. Dina vita blommor är utsökta! Grattis till dem och sköt om dem väl.

  Bergvallmon knoppar i min rabatt också, men jag får vänta några veckor till innan de börjar slå ut. I stället får jag njuta av blå aklejor - färgen är ju inte i närheten av bergvallmon men fina ändå.

  Ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken vacker riddarsporre och bergvallmon är bedårande vacker! Min bergvallmo verkar inte vilja blomma alls i år! Det är många perenner som farit illa hos mig under vintern!
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Åh, du har redan utslagen vallmo. Och bergvallmo! Mina har stora knoppar, så jag tror att de kommer att börja blomma den här veckan. Eller i alla fall före midsommar ;) Det är alltid en höjdpunkt i trädgården!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.