Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 25 juli 2013

Läkarbesök.

Dessa rosor får mig att tänka på en saga som jag läste som barn.Den hette Snövit och Rosenröd.Har för mig att det var två prinsessor och att de hade lite olika sätt att vara.Fick boken i julklapp en gång och bilderna var så vackra.
Och vackra är de här två med.
Gråsten och Carl Philip.

Första blomman på Trumpetclematisen.Finns massor med knopp så den kommer allt att bli fin.

Sådde den förra året och sedan har den övervintrat i källaren.
Ja idag blev jag tvungen att besöka vårdcentralen.Har fått som doktorn trodde en allergisk reaktion i mina handflator och på fingrarna.Det bränner som eld och kliar så vansinnigt så jag blir tokig.I natt hade jag en kylklamp mellan händerna för att dämpa den brännande känslan.Det är troligen trädgårdshandskarna som är boven.Använder sådana med plast i handflatan och tyg resten.Har köpt tunna bommullsvantar på apoteket och skinnhandskar att ha i trädgården.Fick order om att inte blaska i vatten.Hoppas nu att salvorna jag fick hjälper.Ska smörja flera gånger varje dag.Det värsta förutom klådan är att huden släpper i händerna.

Alltid är det något.
Hoppas nu att vi får lite regn.Det har börjat mulna här så hoppas hoppas.
Ha det gott alla.

1 kommentar:

  1. Längesedan jag lämnade avtryck hos dig nu. Men du har så mycket fint i din trädgård. Hoppas salvan hjälper mot din klåda.
    Sommarkram!

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.