Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 3 augusti 2013

Trevlig överraskning

Måste säga att det här var en trevlig överraskning att hitta en blommande Pulsatilla turczaninovii.Köpte den från Larz i våras och den stod stilla länge innan den började röra på sig och växa.Och så kommer det en fin blomma också.Den står i en rabatt med lite surjord och där brukar vara lite fuktig jord men inte i år nu är det torrt där med.Men den verkar trivas med läget.

Här blir skugga fram på eftermiddagen.Här växer även en gul Azalea och Stjärnmagnolia.Plus Prärielök Vitt löjtnantshjärta vit Bollviva och flera andra vivor några Irisar och den stora Trollhasseln En vit Rododendron och så en stor Sebirisk näva.

Här hamnade mycket av det som kom från Larz i våras plus att jag satt en hel del nya lökar här i höstas.Kejsarkronor ,Huntandslilja,krokus.Och nästan allt har blommat.Så jag är så nöjd med det här.
Ha en skön helg.

3 kommentarer:

 1. jag förstår verkligen att du är nöjd.....

  SvaraRadera
 2. Vilken skönhet!
  Ha en fin söndag!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det finns ingen härligare känsla än att känna sig riktigt, riktigt nöjd. Ser jättefint ut!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.