Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 10 september 2013

Hej hallå här

Kände att någon tittade på mig när jag var och nallade några plommon att mumsa på och där under plommonträdet står den här lilla raringen och blommar så vackert.Hade glömt att jag satt ner en del Aurikler där.
Golden Hind.

Så fin en av mina favoriter av alla jag har .

Börjar att närma mig slutet på långa rabatten nu har bågen i mitten kvar att snygga till.Sen blir det till att byta till en annan rabatt och gräva gräva och åter gräva så jag blir klar någon gång.
Det bästa med det här är att det inte blir så mycket att städa bort sedan när jag ska höststäda.Har bestämt att i år ska jag inte spara några rabatter till våren då vill jag bara gå och spana efter de första blommande vårlökarna.
Ha en fin dag.

3 kommentarer:

 1. Vilken snygg färg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken snygging! Jag tycker att aurikler är bedårande, vackra, söta och....helt underbara! Tyvärr tycker de inte alls detsamma om mig. Suck.
  Ha det bra i sensommarvärmen.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 3. De är såå söta :)

  Rätt tänkt att bli klar nu i höst och bara njuta i vår!

  Gunsan, jag har ju kvar din fröbok...
  Tack så hemskt mycket får lånet. Jag har fått många tips! Jag skickar tillbaka den nu innan det glöms bort !

  Kram

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.