Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 24 oktober 2013

Blommig fredag.

När växterna själva får välja då kan det se ut så här i trädgården.Vitsipporna vandrar in från skogen ovanför oss .Dom blandar sej med Scillorna och det blir fint tycker jag. 

Och här tycker den Engelska Vallmon att den hittat en perfekt plats att växa på.Varm och skönt där mot muren.

Kungsljusen vandrar runt och dyker upp på nya platser varje år.Grannarna blev förtjusta i dom så en del plantor har grävts upp och fått en ny trädgård att trivas i.

Och en liten Vitsippa passade på att slinka ner i den här krukan som innehåller en växt jag tog upp på hösten.Den här blommade ju tidigt tack vare att krukan stod i växthuset

Och se här så fint dom här passar tillsammans.Perukbuske och Vallmo.

Dom vilda Gullvivorna har även dom vandrat in från skogen.En del av dom får den här röda färgen men de flesta är den vanliga gula.En blomma jag tycker mycket om.
Ja det var min tolkning av veckans tema.Vill ni se fler gör då ett besök här
 www.blandrosorochbladloss.blogspot.se

Jag tänker bara göra inlägg på fredagarna ett tag framöver.Tycker inte jag har så mycket att visa och skriva om den här tiden på året.
Går också och väntar på kallelse till hud mottagningen på lasarettet.Måste få lite hjälp med dessa kliande händer och nu även upp på armarna och på magen.Så jag är lite deppig och tycker inte så mycket är roligt just nu.Men rätt vad det är så kanske allt vänder och jag börjar blogga för fullt igen.

Ha nu en fin helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.