Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 1 december 2013

Oj nu går tiden lite för fort.Jag hinner inte med.Men jag har sytt klart de fyra kuddarna med julmotiv som jag bestämt .Och det känns så bra.Och jag håller på med ett annat projekt som ska vara klart till jul det med.Ska visa sedan när det är klart.Men det är mycket att sy där också.

Och idag så satte jag igång med att baka saffransbullar Dom är fyllda med mandelmassa smör och rivet skal av apelsin.Dom ska vi smaka till fikat i eftermiddag.Älskar bullar,men det får inte bli för många då jag har Diabetes 2.

När man ser bakom den här Stjärnan och ser solen och en grön gräsmatta kan man inte få in i huvudet att det inte är långt kvar till jul.Som ni ser lyser solen och det är 7-8 plus ute.Men det blåser som sjutton så det är inte lika skönt som det ser ut.
På tisdag är det dags igen för mammografi på Mälarsjukhuset så nu håller jag tummarna för att allt är bra även den här gången.
Ha nu en trevlig Adventshelg.

3 kommentarer:

 1. Äntligen hittar jag en kommentarsruta:-)!
  De där bullarna ser för härliga ut!
  Ha en supergod och fin advent Gunsan.
  /Anja

  SvaraRadera
 2. Vilka jättfina bullar. Och även fina kuddar. Roligt med något nytt till jul.

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.