Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 29 september 2014

Aster tider.

En ny låg Höstaster .Röd Oktoberaster.Tycker inte den är så röd som jag hoppades.Men fin och så är det en låg sort på ca 45-50cm.Och den har bara börjat blomma nu så nog är det en oktoberblomma alltid.

Och som ni ser så är den röda ganska lik den här höga lite rosa/lila Höstastern.

Och så har jag denna vita som är så fin.Dom lyser upp nu i rabatten där dom står.Inte så mycket annat som blommar nu.Några rosor och lejongap.Sen har jag några som kommer med en andra blomning.

Nu är det ny vecka och nya tider för ljusbehandlingen.Har varit 12 gånger nu och det blir nog hela Oktober med.Men mina händer börjar att bli så fina jag är så glad för det.Hoppas bara sedan dom kan lista ut om jag är allergisk för något.
Ska ut och jobba lite i trädgården sedan och plantera ut en ros och en buske Blå Järnek.Sen har jag en kruka med Liljor som jag också vill sätta i en rabatt.
Lilium Black Beauty.
Solen skiner och vi har 18 plusgrader härligt.
ha det fint.

4 kommentarer:

 1. Fina blommor. Jag är så tacksam för allt som blommar i trädgården så här sent. Visst är det skönt att vi har kommit så långt i vårt höstande?

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 2. Fina höstastrar. Särskilt den låga. Har en mörklila som också är fin.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Höstastrar är så otroligt fina men jag har problem med att de gärna tar över i rabatten. Hur gör du för att hålla reda på dem?
  Ha det så bra.
  Törnrosa

  SvaraRadera
 4. Astrarna är verkligen fina så här års. I vanliga fall är det bara de som blommar så här sent men i år verkar allting fortfarande blomma. Man får passa på att njuta, för rätt som det är kommer kylan och då är det slut på det roliga:-(

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.