Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 21 september 2014

Vem kunde tro det.

Att det skulle gro så fort.Samlade fröer från en Riddarsporre.Den som blir brun/vit/svart.Hoppas det blev rätt .Hade försökt memorera vilka som var de rätta.Sen tog jag även tillvara på Bergvallmons fröer.Så tänkte jag ja jag sår nu så får vi se hur det går.Och se bara så bra båda sorterna har grott.Hoppas nu bara jag kan få dom att överleva vintern.
Jag kan se framför mig stora vita krukor fyllda med blommande Bergvallmo.Har mina i krukor då klarar jag dom från sniglarna.
Att odla i stora krukor det är något som jag märkt är jättebra när man har växter som sniglarna gillar.

TACK
för alla uppmuntrande kommentarer om min händer.Gör mig glad.
Ha en skön söndag.

3 kommentarer:

 1. En bra början. Hoppas du lyckas med övervintringen. Det är snart dags att tänka på det. Jag har sått vita (ja beige) solhatt som också kommit upp som dina och jag funderar på om jag ska plantera ut dem direkt i en rabatt eller inte. Det är lätt att de blir bortglömda och bortrensade.

  SvaraRadera
 2. Växtkraften är det inget fel på i alla fall, härligt att det spirar redan inför våren som kommer. Ha en fin vecka.Carita

  SvaraRadera
 3. Wow - gror dom så fort!? Men - nej, jag ska inte börja med att så frön också. Just nu har jag grävt upp och krukat en MASSA växter till försäljning, det får räcka!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.