Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 18 maj 2015

Hylla till några av Pelargonerna.

Det blev en billig hylla från RUSTA till Pelargonhylla.Köpte två stycken Men jag har bara en här i växthuset.
Alltså vilken kall Maj det har varit .Vi hade bara 5 grader när vi gick för att sova i går sedan hade det varit nere på +3 .Inget roligt detta.Jag vill inte vara ute och jobba för man fryser ju så himla mycket.Har kopplat in värmefläkten igen i växthuset för en del nätter är det nära noll.

Vilken härligt stor blomma på det här lilla Pelargonet.
Mistrel Boy.Årets Pelargon.

Läckra blad på denna
Vancover.
Hade hoppats att det skulle bli väder så man kunde ställa ut resten av växterna som ska stå ute.Men det verkar dröja ett tag till innan det blir så dags.

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga pelargoner du har. Det är inte lätt med den här kylan, man törs inte ställa ut någonting. Vi tände ljus i växthuset en natt när det var risk för frost och nu har vi haft 3-4 grader på natten och 6-7 på dagen, fy sjutton. Ha en fin kväll ändå. Carita

    SvaraRadera
  2. Bra hylla du hittat och snygg också. Har också satt på värmen igen. Svårt att veta hur mycket man vågar sätta ut av sommarväxterna, men pelargonerna skulle nog regna sönder. Många fina du har.
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.