Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladonsdag 23 september 2015

Innomhusväxter.

Fick en bonuspeng från Blomsterlandet härom dagen .Så när R skulle in och besikta bilen passade jag på att handla lite blommor till fönstren inne.Det blev två stycken Cyklamen och en Azalea som hade en ny färg som jag blev glad i.

Mönstret är så läckertoch färgen är ju mina färger.

Nu står dom i uterummet där det börjar bli lite svalt nu och det gillar ju dessa växter.

På vår lilla veranda hamnade två SaintPaulia.Den här vet jag inte namnet på.Tycker om att göra lite fint i fönstren den här tiden på året.
Och så har jag börjat sticka en schal.Sitter inte så länge varje gång.Men det känns som att handen klarar det här.Tur det för att vara sysslolös har jag svårt för.

5 kommentarer:

 1. Vad fint det blev i dina fönster. Nu är det dags att börja tänka i inomhusbanorna :-)! Fast själv är jag så galen att jag leker sensommar i ett par av trädgårdsrummen än ;-))!
  Skönt att höra att din hand har blivit bättre!
  Ha det så himla fint!
  /Anja

  SvaraRadera
 2. Tack för svaret om rosen :) Riktigt ännu har jag inte "klivit in" vill vänta lite till. Å andra sidan är jag bedrövlig på att få växter att överleva inomhus! Har funderat på "garderobsblomma" ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vackert i fönstren skapar så hemtrevlig atmosfär. Ja, det är verkligen dags att fundera över inomhusväxterna. Mina tankar går mest till hur jag ska tänka kring årets vinterförvaring av pelargoner. Fin helg till dig!

  SvaraRadera
 4. Så fint på fönsterbrädorna. Det är hemtrevligt och man blir glad.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Your inside flowers look so beautiful! Especially the azalea!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.