Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladonsdag 18 november 2015

Blommar nu i min trädgård.

Gick en runda med kameran idag på morgonen.Och se vad jag hittade .Den vita Julrosen blommar så här vackert 18 november.Och många knoppar ser jag där i bakgrunden.Härligt.

Och rosen Schneewiitchen har massor med blommor både utslagna och som här knoppar på väg att slå ut.Tror den har mer blommor nu mot vad som fanns i somras.

Och en Blåklocka som har tagit helt fel på tiden.Men vad gör det den är ju så fin.


En till ros som inte ger upp .
Ghislaine de Fe'ligonde.
Annars så ser trädgården ut som skrutt.Bara blött och brunt.
Ska på återbesök hos doktorn idag hade telefontid i morse och han ville att jag skulle komma och ta nya prover och så ville han se på handen igen om det var något som han kunde göra för att lindra lite medan jag väntar på tid vid Mälarsjukhuset.
Och jag fick en ny tid hos honom redan idag.Trodde jag inte var möjligt.

2 kommentarer:

 1. Rosor av allehanda slag. Hoppas det går att göra något åt handen. Snart. / Britt

  SvaraRadera
 2. Visst är det en märklig höst. Hos mig blommar också samma rosor som hos dig och en blåklockavariant och klematis och oktoberkrage och....och....visst ser trädgården ut som "skrutt" på sina ställen, men jag väljer ändå att se den som att den nanar nu för att hämta kraft till våren. Då känns "skruttet" genast lite finare ;-)))!
  Jag som brukar däremot ha julrosor som blommar så här års har inte en enda blommande sådan i rabatterna. Jag får väl köpa färdigblommande i stället ;-))! ...för jag vill också ha.

  Hoppas att du får hjälp och lindring för din hand så att du kan se an kommande säsongen med glädje!
  /Anja

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.