Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 23 november 2015

Jaha nu har tanten lekt igen.

Kunde inte låta bli.När jag får något i huvudet så måste jag bara göra det.Så R fick ta fram bilen och bjuda på biltur till Rusta där jag köpte två smidesljusstakar Renen och Isbjörnarna.Ville få det lite vintrigt i stora fönstret Ska fixa lite med växter sedan så det ser även juligt utIsbjörnarna ser mycket naturtrogna ut.Tror att om lilla Alvin kommer hit något i Jul så vill han nog gärna leka med dom.

Även Renen ser naturtrogen ut.Gillar sånt här pynt.Har sett vackra dukningar i inredningstidningar med Renen och även med Isbjörnarna.

3 kommentarer:

 1. Rusta har mycket. Säkert är det någon som vill klappa dom. Trots att man borde vara förberedd, kom kylan plötsligt. / Britt

  SvaraRadera
 2. Det blir varmt och mysigt med tända ljusstakar - det behövs i kylan och mörkret. Gemensamma intressen med barnbarn är inte fy skam.

  SvaraRadera
 3. Leve den lekande tanten! Alltid retar det någon ,-))! Jag är själv så barnsligt förtjust i små håriga djur både äkta och fejk ;-))!
  Så fint du har lekt och det viktiga i sammanhanget är att man tillåter sig själv att må bra! Du njuter av ditt fönster och jag blir inspirerad att göra något åt mina fönster - om några dagar är det ju första advent!

  /Anja

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.