Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 10 april 2016

Söndagmorgon och frost ute.

Har fått motion idag.Burit Pelargoner upp från källare och in i växthuset.Och även från övervåningen  ner för trappan och ut till vh.Armarna kändes lite möra när jag var klar.Har kopplat in en fläkt som håller värmen där,och det var ju tur för i natt hade det varit ett par minusgrader.
En vildpelargon som skickar iväg långa rankor.Så den satt jag i en korg och hängde upp i taket.

Pelargonen på pedestalen är en hängpelargon .Den får blommor som ser ut som små rosa rosor.Heter Rococo och är en favorit.När jag städade rabatten utanför växthuset där det står en rosenbuske som är stor och tät.Där under växer det vita stora trillium som blir som en svävande boll.Och varje år har jag tänkt varför satt jag dom där men då var rosen liten nu när dom blommar försvinner bollblomman in under rosen och jag ser dom knappt.
Men i år grävde jag upp dom och ska sätta ut dom sedan när jag hittat en bra plats.

1 kommentar:

  1. Jag slängde just fem krukor med Pelargoner... Jag är så kass på att få dem att överleva vintern. Jag har köpt en ny laddning med Pelargoner som jag hoppas att jag kan få att överleva nästa vinter men nu vill vi inte tänka på den. Nu har vi ju våren och sommaren framför oss och den ska vi njuta av. Eller hur? :)

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.