Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladfredag 7 oktober 2016

Är det vår?

Där står den en liten Gullviva.Bladen lite ätna och Fula men blomman är så fin.Tänk nu den 7  oktober. Nog är det lite fantastiskt.

Och Julrosorna som också ska blomma nästa vår  dom sätter knopp nu och har nog tagit lite fel på årstiden

 Knopparna är mörkt svartlila.

Och bredvid en vitblommande Julros.
Och solen har bara fortsatt att lysa över oss men i morgon så finns det en liten chans att vi får regn.Hoppas hoppas.

Har blivit av med stygn och gips idag och inte blev det så mycket bättre nu börjar det visa sig var dom varit runt med titthålsoperationen. börjar få så ont i handryggen och själv handleden.Och sköterskan som tog bort stygnen sa att dom varit in och rensat både här och där.
Men det känns lite bättre ändå att jag kommit så här långt och att jag fått ett program för att träna upp styrkan i handen.
Max 2 kg är vad jag får lyfta och det kan jag inte ännu det gör för ont.
Hoppas ni inte blir trötta på mitt gnäll men känns bra att kunna göra det här.Och kanske är det någon som har något liknande som kan få lite tröst här och att det går att göra något åt krämporna

3 kommentarer:

 1. Men vad trist att du inte känner dig bättre! Så jobbigt!!
  Själv fick jag kallelsen till kirurgen idag. Ska dit den i början på november. Lite långt framåt i tiden, för sen lär det väl dröja minst lika länge tills operationen ska ske. Men precis som dig så har man ju lärt sig att vänta.....
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 2. Visst är årstiderna lite upp och ner, svårt att veta vilken tid vi har egentligen. Tråkigt med din hand men jag tror att du får ha mera tålamod , det blir säkert bättre efter ett tag. Ha det skönt ändå. Carita

  SvaraRadera
 3. Nejdå! "Vi" blir inte trötta! Det är ju helt frivilligt att läsa. Om man inte skulle kunna avreagera sig på sin egen blogg, vore konstigt.
  Du har ont nu men du ska se att snart, alldeles SNART kommer det att kännas lite bättre. Nästa sommar måste du gå tillbaka till dina inlägg för att komma ihåg hur jobbigt det är just nu - för att du har glömt då. Du sitter ju då i kolhydraten och rensar och planterar ;-))! Sanna mina ord!
  Visst får man en härlig vårkänsla när en del förrvirrade vivor och julrosor inte fattar bättre ;-))!
  Krya på dig nu och var riktigt duktig med övningarna!
  /Anja

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.