Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtisdag 13 december 2016

Saffransbullar

Idag blev det saffransbullar gjorda.Ska smaka till eftermiddags kaffet.Har smör och mandelmassa i dom.Brukar bli så gott.Fixade upp några gardiner i går.Och i morgon ska jag baka några kakor.
Nu har jag fått kallelse till den sista mammografin 21-12.Och i februari ska jag dit igen och träffa läkare.Hoppas nu att allt visar att jag är fri från cancer.
Tycker inte om att åka den långa vägen fram och åter samma dag.Tre tre och en halv timma.
Nu när handen blir bättre för varje dag så vill jag inte drabbas av något mer.

2 kommentarer:

 1. Såg att du köpt ett växthus till i samma storlek som vårt 15 kvm. Det är faktiskt alldeles lagom tycker jag, iaf nu när det övergått till att vara mest ett njutarhus. TSka bara ha lite tomater nästa år. Torkad, fryst och chilipasta har jag så jag klarar mig i 10 år - så nu blir det mer vackra exoter. Men du har ju ett till på 10 kvm så nu kan du odla OCH ha hur många exoter som helst!
  KRAM och TREVLIG LUCIA
  Susie

  SvaraRadera
 2. Så roligt att höra att din hand äntligen har blivit bättre! Det där andra hoppas jag innerligt att du blir förskonad från.
  Saffransbullarna ser så läckra ut! Själv bakar jag bara en glutenfri rulltårta eftersom min dotter och mitt barnbarn är glutenintoleranta och jag själv ska helst inte ha några bullar till eftermiddagsfika ;-))!

  Håller tummarna för dig!
  Hat det!
  /Anja

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.